Spoštovani,
spletna trgovina www.novaqua.si trenutno ne deluje. Za nakup se lahko obrnete na spletno stran www.bazeni24.si ali na e-naslov info@novaqua.si.
Domov|Plačilo

Plačilo

Plačilo v spletni trgovini Novaqua.si lahko izvedete na naslednje načine:

Plačilo po povzetju z gotovino
Po povzetju lahko plačate dostavljalcu, ki vam paket prinese na dom. Ob prevzemu morate biti zato prisotni doma in imeti dovolj gotovine za plačilo kupnine. Če boste v času dostave odsotni, vam bo dostavna služba paket dostavila naslednji dan ali ga pustila na najbližjem prevzemnem mestu (paketomat, Mercator, OMV, ipd.).

Plačilo s predhodnim nakazilom - po predračunu
Naročeno blago lahko na vaši banki ali spletni banki plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja Novaqua d.o.o. (UniCredit Banka 2900-00079521718). Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega naročila ali predračuna potem, ko oddate naročilo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate naslednje, prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil, tako, da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zaloge v času oddaje naročila.

Plačilo z moneto
Moneta vam omogoča, da za nakup na naši spletni strani uporabite kar svoj mobilni telefon. Postopek plačevanja z moneto je enostaven. V ustrezno polje odtipkate svojo telefonsko številko. Čez nekaj trenutkov boste na svoj mobilni telefon prejeli sporočilo z enkratnim varnostnim geslom. Le tega za namen potrditve vaše istovetosti vpišete v zahtevano polje. Uporabniki Monete pri Novi KBM ali pri Poštni banki Slovenije v nadaljevanju obvezno vpišite tudi PIN kodo za Moneto. Za uporabnike Monete pri Mobitelu pa to ni obvezno.

Plačilo s kreditno kartico na daljavo
Naročeno blago lahko varno plačate s kreditno kartico ob oddaji naročila preko spleta. Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik kreditne kartice. Po oddaji naročila s tem načinom plačila ni možno spreminjati vsebine naročila, končnega zneska, naslova za dostavo in drugih dogovorjenih pogojev. V primeru, da bi karkoli želeli spremeniti, popraviti.. pokličite na 080 98 78 ali nam pišite na #EM#696f646c446b697169787f6a227e67#EM# in vam bomo z veseljem rešili težavo ter ugodili vašim željam.

Plačilo na obroke s kreditno kartico Diners Club na daljavo
Vsem uporabnikom kartice Diners omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek nakupa je 30,00 EUR, maksimalen znesek pa je odvisen od limita vsakega posameznega lastnika kartice. To izvedemo na zelo enostaven način in sicer preko telefonskega pogovora 01 423 50 11 ali preko e-pošte #EM#696f646c446b697169787f6a227e67#EM#. Od vas bomo zahtevali naslednje podatke:
- ime in priimek imetnika kartice
- naslov imetnika kartice
- datum veljavnosti kartice
- številko kartice (na hrbtni strani kartice na traku za podpis)
- kontrolno številko CVV2 kodo (trimestrna številka, ki se nahaja na traku za podpisom na hrbtni strani kartice)
- naslov za dostavo blaga
- znesek plačila
- število obrokov

Avtorizacijski zahtevek nato pošljemo na Diners Club. Šele po potrditvi avtorizacijskega zahtevka iz njihove strani je pogodba sklenjena. Ko je postopek dokončan vam izdelke, ki so na zalogi tudi pošljemo.

Plačilo na obroke s kreditno kartico Diners Club ali American exspress na sedežu podjetja v Mariboru
Imetnikom kartice Amerikan Express omogočamo obročno odplačevanje na 3, 6 ali 12 obrokov. Plačilo je možno izključno pri osebnem prevzemu na sedežu podjetja (Tržaška cesta 23, Maribor).

Imetniki kartice Diners Club pa imajo omogočeno obročno odplačevanje od 2 do 12 obrokov prav tako na sedežu podjetja.

Minimalni znesek nakupa je 30,00 EUR, maksimalen pa je odvisen od limita vsakega posameznika lastnika kartice. Po fizični sprovedeni transakciji preko pos terminala lahko stranka prevzame kupljene izdelke takoj, če so le ti na zalogi.

Plačilo preko pogodbe na 4. obroke ali več brez obresti
Minimalni znesek mesečne anunitete je 50,00 EUR Kar pomeni, da v kolikor se odločite za ta način plačila končni znesek nakupa ne sem biti manjši od 200,00 EUR.

Preko telefonskega pogovora 01 423 50 11 ali e-pošte #EM#696f646c446b697169787f6a227e67#EM# nam sporočite kaj bi želeli kupiti. Na podlagi tega vam sestavimo pogodbo. Znesek razdelimo na 4. obroke (na željo stranke tudi na več obrokov). Sestavljeno pogodbo vam pošljemo v dveh izvodih preko pošte Slovenije. Pogodbo doma preberete, izpolnete (datum rojstva, davčna številka..),podpišete in poleg priložite bančne izpiske zadnjih treh mesecev ali plačilno listo. Nato nam en izvod pogodbe skupaj s potrebnimi prilogami pošljete nazaj na naš naslov.

Prejem podpisane pogodbe in plačilo zneska dogovorjenega s pogodbo je pogoj za izdajo blaga.
Nato nam vsak naslednji mesec preko posebnega plačilnega obrazca (UPN) ali preko elektronske banke nakažete mesečni obrok.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Plačilo na obroke s kreditno kartico Diners Club ali American exspress na sedežu podjetja v Mariboru
Imetnikom kartice Amerikan Express omogočamo obročno odplačevanje na 3, 6 ali 12 obrokov. Plačilo je možno izključno pri osebnem prevzemu na sedežu podjetja (Tržaška cesta 23, Maribor). 


Imetniki kartice Diners Club pa imajo omogočeno obročno odplačevanje od 2 do 12 obrokov prav tako na sedežu podjetja.

Minimalni znesek nakupa je 30 EUR, maksimalen pa je odvisen od limita vsakega posameznika lastnika kartice. Po fizični sprovedeni transakciji preko pos terminala lahko stranka prevzame kupljene izdelke takoj, če so le ti na zalogi.

Plačilo na obroke s kreditno kartico Mastercard, Karanta in Visa na sedežu podjetja v Mariboru!

Imetnikom kartic Mastercard, Karanta in Visa omogočamo obročno odplačevanje na do 12 obrokov. Plačilo je možno izključno pri osebnem prevzemu na sedežu podjetja (Tržaška cesta 23, Maribor).

Minimalen znesek nakupa je 100,00 EUR, maksimalen pa je odvisen od limita vsakega posameznika lastnika kartice. Po fizično sprovedeni transakciji preko pos terminala lahko stranka prevzame kupljene izdelke takoj, če so le ti na zalogi.

 
Plačilo rezervnih delov
Dobava rezervnih delov je možna samo v primeru takojšnjega plačila ob naročilu. Znesek naročila mora biti v celoti poravnan ob izvedbi naročila. Znesek lahko poravnate s predhodnim nakazilom (po predračunu) na transakcijski račun podjetja Novaqua d.o.o. (UniCredit Banka 2900-00079521718) ali na sedežu podjetja z gotovino ali plačilno kartico. Po prejemu plačila izvedemo naročilo in dobavo izdelkov.

Iskalnik:

Način plačila

več ›

Dostava

več ›

Stopite v stik

Novaqua d.o.o. 
Tržaška cesta 23
2000 Maribor
lokacija: zemljevid

Želite naročiti?


Spletna trgovina www.novaqua.si trenutno ne obratuje. Pokličite nas na zgornjo telefonsko številko ali nam pišite na zgornji e-naslov.
Copyright © Novaqua d.o.o. 2023, vse pravice pridržane!